pondělí 25. dubna 2016

Jarní fialkové dny


Znáte ty dny, kdy musíte ráno rychle vyskočit z postele, během pár minut za sebe udělat člověka a pospíchat do školy/do práce, aniž byste měli chuť dát si na svém vzhledu extra záležet? To se s makeupem vůbec nezatěžuji a zkrášlím svůj obličejík pouze řasenkou a rtěnkou. Když si ale mohu dovolit ráno se hezky nalíčit, mám z toho skvělý pocit po celý den!

Obvykle ani stíny moc nepoužívám. Ovšem od té doby, co vlastním svou první „Sleečí paletku“, se má líčící rutina poněkud mění a zapojuji do ní občas i stíny!

Jaro si možná většina lidí spojí s barvami, které v této roční době můžeme nalézt v přírodě. Sytá zeleň stromoví, oslnivá zář slunce, ospalé červánky na večerním nebi či barvy sezonního ovoce – meruňková béžovka, jahůdkově růžová nebo borůvkově tyrkysová. Já ale většinou dostávám s příchodem tepla chuť na zářivě třpytivé líčení, které pak na sluníčku hází nepřeberné množství odlesků.







Co říkáte na třpytivě fialové oči? Líčení jsem vytvořila pouze pomocí dvou stínů (paletka Enchanted Forest) - světlé Perly a poněkud temně vyhlížející Grand Duke. Když si ale člověk s líčením vyhraje, dají se přechody a hrany hezky ztratit pouze s pomocí „blending štětce“, nepotřebujete ani žádný „ztrácecí stín“. Sice to vyžaduje více času a trpělivosti, avšak odměnou Vám budou krásná šťavnatá víčka!




Oči na závěr pouze orámuji řasenkou. Toto líčení se asi úplně nehodí na běžné nošení, ale pokud Vás inspiruje ve dnech Vašeho volna k jarním hrátkám s barvičkami, budu jedině ráda!

Přeji Vám krásné jarní dny!

Love
D. Doe

Žádné komentáře:

Okomentovat