čtvrtek 5. ledna 2017

Muži, kteří nenávidí děti...


...a ženy, zasluhují pekelnou odplatu.

Muži, kteří tyrají.
Muži, kteří trestají.
Muži, kteří ničí.
Muži, kteří ubližují.
Muži, kteří traumatizují.
Muži, kteří zneužívají.
Muži, kteří kradou.
Muži, kteří lžou.
Muži, kteří nenávidí ženy...

...a děti těchto žen.

Je jich mnoho. Mnoho mezi námi. Přetvařují se. Skrývají. Jako slizcí, úlisní hadi, na svět se zubí. Doma zuby cení. Trestají.

Odporní. Oni sami vyváznou bez trestu. Nejsem bůh, abych soudila. Ale muži, kteří ubližují ženám a dětem, jsou zrůdy.

Krev není voda. Obdivuji muže, který se ujme ženy společně s jejími dětmi, a přijme je za své. Protože toto téměř žádný muž nedokáže. Vzpomeňte si na lvy. Samec se spáří se samicí a její lvíčata od jejího samce SEŽERE. Je to hnus a je to krutý, ale podle mě má každý jedinec v sobě pud, který mu velí šířit jedině SVŮJ gen. Svůj rod. Proč by se staral o kukaččí vejce? Je to geneticky daná potřeba. Proto lidé, kteří se ujmou dětí, jež nezplodili oni sami, zasluhují uznání. Protože oni překonali pud a tím prokázali svou lidskost. Lidskost, jež se chlubíme zaměňujeme ji se sobectvím, pýchou a chvástáním.




Asi nelze jen tak si říci, že je to pryč. Že to, co se stalo, neexistuje. Nebo jsme špatné, když si toto nedovedeme říci? Když nejsme schopny zapomenout? Traumata jsou zlo. Nekončící a nezničitelná rakovina, která se dovede táhnout celou rodinou. Celým rodem.

Každý je nahraditelný. Každý partner – každý muž je nahraditelný. Ale vlastní potomek je jedinečný. Prosím, nenechte si nikdy ubližít. Nikdo nemá právo ubližovat...

...dětem. Pak z nich vyrostou ženy, které nenávidí ****.

Věnováno zrůdě, jež nemohu nazývat mužem.

výjimečně without love

(pozn. Za ty čtyři hvězdičky zkuste doplnit slovo, které ve větě chybí. Věřím, že to dáte. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat