neděle 9. dubna 2017

Tekuté linky Inglot | Něžná recenze


 Inglot, kosmetická značka zvučného jména, se ve světě kosmetiky proslavila zejména díky jejich "Freedom systému" (můžete si z jednotlivých stínů skládat vlastní paletky - aneb udělej si sám), speciálním lakům na nehty, které nechávají pokožku volně dýchat, a dostupnosti kvalitních produktů za velice příznivé ceny. Tato polská společnost vznikla již před třiceti lety. Zaměřuje se zejména na výrobu dekorativních kosmetiky, spolupracuje s vizážisty světového formátu a přináší inovativní trendy na trh.

Každé ženě, jež se ráda maluje, by v jejím kosmetickém arsenálu rozhodně neměly chybět klasické tekuté černé linky na oči. Ty mé nedávno přešly na druhý břeh, proto jsem se rozhodla osvojit si nového mazlíčka od Inglot – řada Basic, Liquid Eyeliner. Notino nabízí poměrně velké množství produktů Inglot, takže pokud máte chuť vyzkoušet nějaké kousky s rychlou a spolehlivou dopravou, neváhejte a navštivte tyto stránky.




Vzhled

Linky přišly pečlivě zabalené v bublinkách v krabici. Po otevření samotné krabičky produktu na mě vykouklo elegantní pouzdro. Samotná černá tekutina se nachází v "kvádříku" opatřeném nápisem Inglot. Na něj navazuje poměrně krátká, příjemně tvarovaná (pro mě) rukojeť. 

Tvar rukojeti je velmi důležitý, protože někomu vyhovuje jen specifický a špatně se mu bude s jinými linkami kreslit. I toto činí výběr linek velice individuálním. Celé balení působí velice minimalisticky a jednoduše.




Vlastnosti a samotná manipulace s linkami

Hrot linek je sice pružný a měkký, dovede se přizpůsobit, ale zároveň udrží tvar – takže i když se vám zpočátku třesou ruce, výtvor většinou vypadá dobře. Dá se i naklonit, pokud chcete nakreslit tenčí linky. Já osobně preferuji linky silnější zakončené kočičím ocáskem.

Barva se zpočátku na běžném denním světle tváří jako sytě černá, po zaschnutí matná – na sluníčku je ovšem hnědočerná s jemným zlatavým třpytem. Neobtiskává se a ani se nedrolí. Většinou mi od rána vydrží až do pozdního odpoledne, při použití báze vydrží až do večera.






Manipulace s linkami je jednoduchá a rychlá. Paralelně je testuji a srovnávám s linkami od NYX. Inglot zatím vyhrává – lépe "sedí v ruce", jak se říká.

Celkové zhodnocení

Rozhodně nelituji možnosti vyzkoušet si tento výrobek, kterou mi poskytlo notino. Jedny malé černé se hodí ke všemu! Vykouzlíte s nimi jednoduché denní líčení i dramatický večerní look.

Love
D. Doe
* jedná se o spolupráci/o reklamu

Žádné komentáře:

Okomentovat